Sunday, August 9, 2009

Време е

Аз съм клиничен случай на любител-работохолик. В смисъл, че не просто работя по повечко, ами и неимоверно много ми допада. Обичам да си проверявам служебната поща в събота, обичам да се задържам до късно или да ходя на работа рано, обичам срещите, обичам да ходя навсякъде с два телефона, обичам да казвам "Събуди ме, ако някой звънне на служебния."
Но казват, че от време на време трябва да се почива. Подкрепям с две ръце. Особено когато има приятна компания и повече от добър и пълен план за разходка по света и у нас. Предстоят ми точно такива две седмици, затова обявявам лятна стачка до 24 август. Две седмици са си много време, но пък това е последната Голяма Почивка преди сесии, дипломни работи (дай Боже и дипломиране), много нови работни проекти и нарастващи обеми отговорности, планове за магистратури и какво ли още не. Затова не се чувствам ни най-малко виновна да цитирам следното:

Нека липсата ми започне СЕГА! :) Най-много да имам време да кача една-две снимки или да драсна набързо 140 знака, но няма да имам нито време, нито желание за повече - цялото ми внимание ще е насочено в друга посока. Приятен август на всички - разрешено е да ми завиждате, но само благородно.

___
Снимка: оттук





1 comment:

Свестен said...

Приятна почивка , Васи ;)