Saturday, February 23, 2008

Блог Camp 2008 - началото

БлогCamp дойде и отмина. Чудех се дали да пиша и какво да пиша по темата - в крайна сметка не смятам, че мога да дам информация или мнение, което вече да не се е чуло от по-големи имена в българската блогосфера.
Факт е, че най-накрая се случи голяма официална среща на хората, които са достатъчно луди, че да отделят от времето си за другите в това вълче цинично време. Ако съм оптимистична, ще кажа, че беше много приятно да видя на живо и да си поговоря с хората, чиито мисли чета ежедневно, а и че беше добре да се обменят публично мнения относно някои интересни теми, по които вече започнаха сериозни дебати. Ако съм песимистична, трябва да отбележа, че можеше да се надяваме и на по-добра организация, и на по-стройно случване на дискусиите, и на по-малко прояви на прословутия български индивидуализъм, проявен на принципа "един говори на микрофона, 30 говорят в залата".
Както и да е, като за начало беше добре. Пожелавам си тези срещи да се превърнат в традиция, например ежемесечна - не заради друго, а за да има за какво да пиша повече ;) Дотогава - надявам се да се видим на протеста.

___
Снимка:
http://bcamp.info/





No comments: