Thursday, July 19, 2007

Няма да мълчим!

НЯМА ДА МЪЛЧИМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ПРИРОДА!
в подкрепа на Странджа, Рила, Пирин, Черноморието и Свободата на Словото

19 юли 2007 г., четвъртък,

Начало: 19.00 пред Националния дворец на културата (НДК)
Маршрут:
по бул. Витоша до храм-паметник “Александър Невски”

(Софийска община е уведомена за шествието)

Ден преди гледането на второ четене на Законопроекта за изменение на Закона за защитените територии в Народното събрание, ние отново ще излезем на улицата, за да покажем загрижеността си за съдбата на прекрасната българска природа.

от http://savestrandja.ludost.net/
снимка: Наблюдател

Мисля, че всеки, който застава зад опазването на българската природа, както и всеки, който смята, че свободата на словото е неотменима част от гражданските права, трябва да подкрепи протеста! Последните опити на МВР за жалко сплашване на хората с мнение и потулване на истината няма да са успешни. Истината винаги излиза наяве - питайте цар Траян, драги господа милиционери. Няма полза да се задушава в зародиш гражданското общество, защото гражданите винаги излизат по-силни от държавата. Не го забравяйте, драги господа милиционери. Довечера ще мълчим, за да не трябва да мълчим цял живот. Стига вече, писна ни!
Ще си нося лепенка, ще ви чакам пред НДК. Подкрепете хората с мнение! Подкрепете природата! И очаквайте утре пост за случилото се. Освен ако не стане някой сакътлък и шефът ми не успее да ме измъкне от районното ;-)





No comments: