Sunday, April 1, 2007

Добра Кариера, Добър Живот

КАРИЕРИ 2007
ФОРУМ ЗА СТУДЕНТСКИ СТАЖ И КАРИЕРА

JobTiger и Министерство на държавната администрация и административната реформа, с подкрепата на Нестле България АД, организират шестото поредно издание на ежегодния форум за студентски стаж и кариера "КАРИЕРИ 2007". Целта на Форума е да среща младите специалисти и студентите с реалния бизнес, за да са подготвени за бъдещето и за да могат да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера. Форумът е част от инициативите на организаторите за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.

Тази година форумът се провежда последователно в седем различни града. В София събитието ще се проведе на 2 и 3 Април в НДК, етаж 3 и 4.

И без това явно още от сега ще трябва да се работи - това поне е добър начин да намериш нещо по специалността си или поне да се срещнеш с хора от бранша, за да изкопчиш информация как е в сферата на практиката, какво се търси от новите кадри и как да омаеш интервюиращите при търсене на работа.





3 comments:

Anonymous said...

Резултатът:

http://www.karieri.bg/show/?storyid=328682

Unknown said...

Даааам. От една страна са виновни студентите, защото определено имаше много полезна информация на форума. От друга страна са виновни и работодателите - защото, честно казано, не бяха достатъчно подготвени. Накратко, доволна съм, че отидох, дано ми помогне. И дано догодина всичко бъде още по-хубаво. Защото без съмнение с практиката идва съвършенството.

Anonymous said...

Дано...:)
А и това за практиката също е много важно...:))