Wednesday, January 14, 2009

Усилия и Успех

Много е приятно да видиш плодовете на дълга подготовка. И след като вече се спрях на самите усилия, време е да се похваля и с реултата:

Justify Full

Не направих това клипче, когато му беше времето, тъй като тогава имах много други занимания, а и, честно казано, нямах желание. Забелязала съм, че ентусиазмът при подобен мащабен проект има интересна крива на развитие: в началото се натрупва постепенно, достига критична величина в деня на събитието и в момента, когато последният банер е чинно сгънат и прибран в колата, рязко пада под точката на замръзване. Естествено, това по никакъв начин не трябва да навлиза в работните ти задължения - след "събирането на цирка" тепърва почват отчетите, плащанията, приемно-предавателните протоколи, фактурите... С две думи - цялата досадна част, която за някои може да направи PR-а по-малко интересна професия, а за мен е просто другата страна на монетата.

А когато след време се върнеш към нещо, с което наистина си горд - реализирано събитие или какъвто и да е друг плод на собствения ти труд, целият ентусиазъм те връхлита с нови сили. Както и желанието следващия път да скочиш още по високо - "Никога в застой" ;)





1 comment:

Aleksandar Krumov said...

Добра работа! Дали е релевантна за БГ действителността и профила на потенциалните клиенти тук е друг въпрос.