Monday, March 10, 2008

Промени

Предполагам, че хората, които често идват тук (лаская се да мисля, че има такива, които редовно ме четат), са забелязали промени в блога в последно време, но реших все пак да спомена няколко думи за смяната на кожата. Пролет е, пък и през този месец става една година от раждането на "мойто бебче" ;) , затова реших, че е време за промяна. Някои от промените са чисто технически, като например смяната на шрифта и заглавията в постоянната колонка в дясно - за това няма точна рационална причина, просто на интуитивно ниво реших, че така изгледът повече ме "отразява". Други промени са обвързани с премахване и преименуване на рубрики и за да няма объркани, ще ги напиша тук:

- рубриката Welcome се преименува на *От редакцията*, защото там започват да се натрупват постинги, които са не просто приветствени, а и свързани с различни събития от календара. Естествено, не си мислете, че ще ви поздравявам за всеки празник, само за тези, които са от значение за мен и ме навеждат на някакви по-особени размисли :)
- рубриката Рекламна пауза съвсем изчезва и се слива с Вратовръзка. Реших, че няма смисъл да отделям изкуствено рекламата от темата за PR и BTL активностите, защото като цяло вярвам в интегрираните маркетингови комуникации. В рубриката Вратовръзка ще пиша всичко, което е свързано с теорията и практиката на публичните комуникации
- новините за култура вече идват не от actualno.com, а от kafene.bg, защото аз лично вече ползвам този сайт за информация относно културни събития
- наскоро се появи и новата постоянна колонка Бележник, в която отбелязвам интересни културни събития, които самата аз смятам да посетя (но да си призная, май невинаги ми стига времето)
- надявам се скоро да се появи и още някоя рубрика, но за това няма да споделям още, защото съм малко суеверна и не ми се говори отрано за неща, които все още не се случват...
- разместиха се и местата на някои от останалите постоянни колонки, но смятам, че това е явно

В заключение, надявам се да продължавате да намирате причини да се отбивате тук и обещавам да не ви занимавам често с подобни сухи теми :) Поздравявам всички, които четат това с една песничка за уроците в живота и промяната, която не винаги е толкова лесна колкото смяната на няколко шрифта:






2 comments:

Александър Кръстев said...

Евала, Снежанке, грижи се н а аудиторията да й е интересно. И редизайнът да не е само в съдържанието - бурни и о-още малко в Темплейта.
Нали не се сърдиш, че чета предимно през RSS?

Unknown said...

Хаха, естествено че не, за теб всякак може ;) Все пак затова сме го сложили тоя RSS, и аз обикновено оттам чета. А за промените по темплейта - никога не е късно :)