Sunday, January 6, 2008

Колекция

На който му е писнало да чете за Future Shorts, да премине към някой друг пост. Аз определено обаче станах фен на ежемесечните програми за късометражно кино и затова продължавам с предложенията, които тези готини хора ни поднасят.

През януари всеки, който още не е видял за какво става дума, или е пропуснал някои прожекции, може да се занесе до Дома на киното на 16, 23 или 30 към 20:30, за да поправи грешката. Този месец ще гледаме най-добрите неща от 2007. Въпреки че съм гледала всичко, ще се опитам да събера компания и да отида, за да видя отново някои сладурски филмчета.
Изненадана съм, че организаторите не са включили нищо от декемврийската програма "Първи сняг", която ме впечатли с поне няколко неща: нежната японска история "Маймунска любов", сръбско-германския "Милан" (за бомбардировките от 1999) и музикалното клипче "Какво да прави момичето?".

Както и да е, ще видим дали добре са се справили с подбора на някоя от прожекциите през януари. Междувременно държа да подчертая, че Future Shorts си имат канал в You Tube, няколко профила в My Space и канал в онлайн телевзията Joost.





No comments: