Friday, October 5, 2007

Интересна телевизия

Наскоро си дадох сметка, че от няколко месеца не гледам телевизия. Получавам достатъчна доза новини от сутрешния медиа мониторинг в службата, а филми гледам или на кино, или на компютъра. Но сега телевизията придоби съвсем ново измерение за мен:

Joost е online TV услуга, която ти позволява да гледаш филми напълно безплатно и да създаваш връзка с други потребители. Имаш възможност да избереш точно какво да гледаш (а поле за избор определено има - каналите са повече от 250, а самите предавания надхвърлят завидните 15 000 броя), а и междувременно можеш да комуникираш с други хора в мрежата.

Все още изследвам възможностите на новото си откритие. Причината, която ме накара да го харесам толкова, е, че мога да гледам филмите от Future Shorts когато си реша - лейбълът за късометражни филми вече се е отчел с три канала. В Joost ще се показват най-добрите неща от ежемесечните фестивали, както и предавания на живо от мултимедийните прожекции, интервюта с режисьори и публика и други благинки. Дали ще можем да видим в глобалното онлайн-пространство и репортаж от следващите български прожекции? Надявам се!





1 comment:

Anonymous said...

Joost is a Dutch name yanno..

Not going to try to understand the rest of your post though.. maybe in a few months ;-)

как се?