Wednesday, July 11, 2007

Farewell to all!!!

И така, приятели, до края на седмицата подавам оставка. Отивам в Гърция на Балкански Форум за Комуникация. Като се върна, ще разказвам и ще се похваля със снимки и новини от Кавала. А дотогава - пазете се, завивайте се, мийте си зъбките сутрин и вечер, обичайте се и бъдете любезни в градския транспорт :-) Чао!

UPDATE: Ако все пак през почивните дни имате свободно време и искате да видите моренцето, ето перфектното място и повод:






6 comments:

Anonymous said...

А по каква линия заминаваш?

Unknown said...

Ами това е студентски форум за изграждане на контакти между студенти в различни балкански университети. Сега ще обясня подробно - очаквай следващия пост :-)

Anonymous said...

Да, разбрах за този форум. Но ми е интересно как се е определило кои студенти ще заминат и кои - не.

Unknown said...

Имало е квота от по две места за всяка специалност - общо 6 студенти. Четиримата преподаватели са определили кои студенти да заминат като всеки, който преподава на съответната специалност, си е дал мнението кого да вземат. Не мога да кажа точно какви критерии са имали, защото не знам.

Георги Грънчаров said...

От втори курс има ли някой?

Unknown said...

Щяха да дойдат Петър и Виктория, но точно в деня преди да заминем, Петър се разболя и не дойдоха. Бяхме само две студентки от ПР и две от Книгоиздаване.