Thursday, December 25, 2008

Без лекарско предписание...

Има много начини да си създадеш коледно настроение. За мен например перфектна работа върши коледният албум на Франк Синатра, обикаляне за подаръци с мама, украсяване на къщата и месене на коледната питка. Но се оказва, че има и други методи. За коледните песимисти предписвам Коледин.

Коледин е продукт на Sopharma. Опаковката е предназначена за ключови партньори (дистрибутори и лекари), за да им помогне да се отърсят от делничните грижи и да се потопят в атмосферата на празника.
Опаковката е съвсем реалистична. Има си съдържание на активните вещества, информация за начина на употреба и действието на медикамента, дори баркод и дата на партидата. Съдържа и листовка.

Смятам, че идеята е много приятна и нетрадиционна. За хората от фармацевтичните среди наистина изглежда забавно. С две думи, подоходящ начин компанията да засвидетелства специалното си отношение към партньорите, без да се вкопчва отчаяно в стандартните брандирани тефтери и химикалки.

Дано не ви е необходим Коледин, за да се почивствате добре днес. Ако все пак имате затруднения с коледното настроение, имам една скатана опаковка. За жалост, лекарството не може да се намери в аптеките, тъй че простосмъртните ще трябва да се осланят на помощта на най-близките, пък дано тя да е достатъчна.





3 comments:

Anonymous said...

Празниците се лекуват ;]

Александър Кръстев said...

Един силно профанен въпрос, преди да гласувам с 2 ръце за това лекарство:
Коя им е рекламната агенция на Софарма? ;)

Unknown said...

Хм, да си призная и аз това попитах веднага, но не получих отговор - мамчето е биолог, не маркетолог :) Ще го проуча тези дни. Между другото, забелязвам много позитивно развитие в рекламите им - кампанията за Tabex например е много добра: http://exsmoker.bg/