Sunday, November 30, 2008

Расте и помъдрява

Аз съм от щастливите студенти, които имат възможността да следят развитието на превърналия се вече в традиция Медиен панаир на ФЖМК от самото начало. Смятам, че инициативата е повече от похвална, а организаторите заслужават поклон за ентусиазма и амбицията да представят нещо ново и интересно всяка година.

Медийният панаир е една от малкото инициативи във Факултета по журналистика и масова комуникация, която ме кара в пълна степен да усетя силата на академичната общност. Пресилено е да говоря за качествата на институцията СУ, но искрено се радвам на хората в нея. Определено университетът дава много по-голяма възможност за запознанство с интересни хора (преподаватели и студенти), отколкото за натрупване на съвременни познания в сферата на PR.

Аз съм студент-връстник на Медийния панаир. И както аз раста, поумнявам и се ориентирам все по-точно в магнитното поле на журналистика и PR, така и Панаирът. В програмата му има все по-интересни теми за дискусии - препоръчвам ви да видите какво се случва тази седмица във факултета.





2 comments:

Александър Кръстев said...

А ще дойдеш ли?
Аз съм последен в петък - около 6 ;)

Unknown said...

Не бих го изпуснала за нищо на света :) Ще видя как ще си подредя нещата, особено много държа и на вторнишките дискусии, а ми е интересно и Кафтанджиев какво ще каже. Като цяло, много сте лоши - с тия яки теми ще ме накарате да скатая от работа :D