Sunday, October 12, 2008

От архивите

Ето нещо, на което попаднах в NovaVizia.com (ако още не сте ги добавили в редовния си Интернет-преглед, определено ще ви размахам пръст и ще ви се скарам - това определено е един от много добрите сайтове, на които може да се учите качествено). Оказа се старо, но любопитно и полезно, затова го прибавям тук. Подобно на периодичната таблица на Менделеев, и в брандинга има много елементи, които взаимно се допълват за ефективна работа. Основната благинка е, че под тази форма термините лесно се научават на английски - признавам, че въпреки доброто владеене на езика, имаше доста неща, чийто точен превод не знаех. Стига приказки, просто кликнете и учете:
branding definitions





6 comments:

Александър Кръстев said...

Hint: Това е доста добрпо съдържание за утре сутрин за картичка към целия офис за успешна нова седмица. Аз тая работа я свърших миналата неделя още и всички бяха доволни - опресняването на знанията никога не е излишно, а подобно свежо разведряващо начало е особено полезно в понеделник сутрин.

Anonymous said...

Кой не си е чел Weekly Juice-a от преди година, а? :-)

Unknown said...

:) Виновата, Пламене, явно съм го изпуснала. Което ми напомня - има ли надежда тази толкова приятна рубрика в блога на Капитал да бъде подновена? Беше изключително полезна.
А идеята за картичка е много хитра - ще видим дали ще успея да подмамя колегите да поучим заедно :)

Anonymous said...

Вече е с разпореждане и бриф да се изпълни !
От GM

Anonymous said...

Васи, благодаря за линка към нас и за добрите думи!

Anonymous said...

А де, Боби Кандов да каже... спря го на #99.