Saturday, July 26, 2008

Инерция

Обещах и изпълнявам - малко снимки от регатата - само малко, колкото да ви се стегне кожата от солената вода и да ви изтръпне лицето от вятъра!



Не ми се говори подробно за събитието - просто ще кажа, че беше добре и въпреки стреса преди и по време на, важно е удовлетворението след. Винаги може по-добре и съм сигурна, че догодина ще бъде. Важно е и че можеше да е много по-зле, предвид конкретната ситуация, а не беше! Извадихме си поуки и вече на бялата дъска стои притеснително-предизвикателното заглавие "Регата 2009".

Идва един момент след големи проекти, когато още не можеш да се пренастроиш към нормален режим на работа и набраната инерция ти дава възможност да се развихриш допълнително на всички фронтове. Чак ме хваща яд, че точно сега, когато личният ми индекс на продуктивност е далеч в небето, ще изляза в отпуска (моля се шефът да не прочете това преди четвъртък, че току виж ме оставил в София, чисто и просто от желание да не ми пропилее ентусиазма!)





3 comments:

plamenj said...

кой ти лепна етикета? :-)

Александър Кръстев said...

Епа, много си сладка, даже и със сенки под очите...
Познаваме ли се отнякъде, между другото?

P.S. Съндаунър бяха и на нашата регата. Както и половината от останалите Петерсонки, предполагам...

Unknown said...

Етикетът бе лепнат от мен самата - в крайна сметка на вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам ;)
x4o, предполагам, че всички лодки в малкия клас са били и при вас - те общо взето си ходят почти навсякъде. А за сенките под очите - напълно нормално е ;)