Sunday, September 14, 2008

Bitter-sweet

Тези дни разбираемо позарязах блога, защото имаше много неща за вършене по подготовката на едно специално събитие. 21 си е сериозна възраст - вече стремглаво започвам да се приближавам към зрелите 30 и да се отдалечавам от невинните 10. Преди да съм всяла смут в редиците, спокойно - и на 21 се събудих същата шматка като на 20 :)
Ето какво се случи - или поне това, което беше запечатано от обектива. Убягна му (поне при мен) неизмеримо сладкото щастие да видя толкова много любими хора на едно място и горчивият копнеж по "детство мое...", в което всичко е по-лесно... Няма лошо - винаги съм обичала да смесвам вкусовете :)



Благодаря на знайните и незнайни фотографи, които се заеха с документирането на случващото се. Както винаги - много благодаря на пристигналите, много съжалявам за непристигналите и се извинявам на непоканените - in an absolut world щяхме да сме поне 113 човека... Специално "Гуш!" за Кали, която великодушно преотстъпи бърлогата за вилнеенето.
________
UPDATE: Снимките вече са надлежно качени в Picasa и тагнати във Facebook.





5 comments:

Diana said...

Да, одобрено, заверено, с малки липси. Фотографът е наказан с черна точка, защото е изпуснал важна част от партито - терасата-резерве :)

Unknown said...

Щом близначката го одобрява, значи е супер! :) Получих всичко, което едно момиче може да желае: от готварска книга и сладурски свещници до важни билети, диктофон и пистолет (не ме нервирайте, че вече съм опасна!!!) И да, Кали е онова синеоко сладурче - не съм чувала по-добро определение.

Anonymous said...

Вие от ВИП ложата да не се обаждате! Изтървахте фотосесията :)

Жаб, ти как се събуди на 21 като не остана време за спане? И е по-хубаво да използваш диктофона, отколкото пистолета. Ако имаш проблем с "въздушната" част... ще ти купим насочен микрофон :))))

Peter Stoinov said...

a коя е втората песен? звучи ми като Eliane Elias.

Diana said...

Ние от V.I.P. lounge се крием от камерите просто :) Аз съм най-малко V.I.P. и затова се появявам по 1-2 снимки ;)